P1090751.JPG

Hans stevens

25 jaar lid

... 

Foto Nieuwjaarsreceptie 2020 8 - kopie.j

Nieuwjaarsreceptie geslaagd

Op de eerste zaterdag van het jaar 2020 hebben we met onze vereniging het nieuwe jaar ingeluid. We begonnen

met een optreden van Ôk Woarum Nie. De opkomst was geweldig goed. Onder begeleiding van onze docenten speelde elke lesgroep 1 of 2 liedjes die weer heel    gevarieerd waren.  Genietend van een hapje en een drankje   was het weer een hele gezellige middag. 
 

huawei-tablet-muziek-luisteren-e14521796

Werken met tablet of Ipad

Gera Roelofs en Ger Pouwels zijn onafhankelijk van elkaar begonnen met het digitaliseren van bladmuziek. Gera doet dit op een gebruikte I pad (dit is een tablet van het merk Apple) en Ger heeft een nieuw tablet van het merk Archos gekocht (met een ander besturingssysteem dan een Apple). Mijn gedachte hierover is nu om met al onze leden die interesse hebben om hiermee aan de slag te gaan (of nieuwsgierig zijn), onze ervaringen te delen. Als mensen zich bij mij aanmelden: pouwelsger@gmail.com kunnen we hiervoor een zaterdagochtend plannen.  

01 Vrijwilligers-2.jpg

Opgeven voor TEEU 2020

Al sinds jaren is de inschrijfdatum voor TEEU 14 februari vanaf 18.00 uur. Dus let op leden! Als je mee wilt doen dit jaar en je de docent van je keuze wilt hebben, schrijf dan op tijd in. Als lid heb je ook nog eens korting van € 20,00.
 

Schermafdruk 2019-01-25 11.50.15.png

bouwgroep trekharmonica

Onder de bezielende leiding van Thieu Swinkels is - alweer in het najaar van 2018 – een select gezelschap begonnen met de bouw van een trekharmonica; een GC wel te verstaan. Het precieze verschil was voor enkelen, waaronder ondergetekende, vooraf ook niet helemaal duidelijk. Maar je leert er een hoop van. Als ervaren instrumentenbouwer heeft Thieu Swinkels de leiding. Thieu heeft gezorgd voor tekeningen, materialen en niet te vergeten een pracht bouwplek in Sprang Capelle. We maken gebruik van een leegstaande woning van een kennis van Thieu. Aan gereedschap, keuken en een ‘natje en droogje’ geen gebrek!